Klub za tradicionalni karate

Septembra začnemo z rednimi treningi v telovadnici. Vendar pozor: selimo se v telovadnico NT v prvem nadstropju stavbe športnega društva Tabor, Tabor 13, saj gre “naša” osnovna šola Prule v prenovo in bo zaprta.

Po precej dolgem zatišju vas torej vabimo, da se ponovno posvetite borilnim veščinam, izboljšate svoje počutje in izostrite fokus ter koordinacijo. Čas je, da poiščete kimono in ga pripravite za uporabo.

Hkrati vas vabimo, da v naše vrste povabite nove članice in člane.

S treningi na novi lokaciji pričnemo v četrtek, 2. septembra 2021 ob 19h. Prvič vas čakamo pred telovadnico 15 minut pred začetkom.

Treningi bodo v septembru skupni za vse skupine; dobimo se vsak ponedeljek in četrtek ob 19h, vsakič pa vadimo okrog uro in pol. Odvisno od okoliščin bodo kasneje, predvidoma oktobra, termini vadbe enaki kot v prejšnjem letu, torej vsak ponedeljek in četrtek po naslednjem razporedu:

  • od 19 do 20h starejša skupina
  • od 20h do 21h mlajša skupina in začetniki

Na treninge prihajamo zdravi, v telovadnici in izven nje se obnašamo odgovorno do sebe in do drugih, in upoštevamo vse zdravniške ukrepe ter navodila NIJZ v zvezi z epidemijo. V skladu z uradnimi navodili morajo udeleženci vadbe v zaprtih prostorih izpolnjevati pogoje PCT.

Vabljene in vabljeni!

Pin It on Pinterest

Share This