Klub za tradicionalni karate

Zasebnost

Prijava na e-obveščanje

Če želite prejemati redna obvestila o treningih, izpitih in družabnih dogodkih kluba, se lahko prijavite na naša e-obvestila. Prijava je brezplačna in povsem prostovoljna. Z njimi želimo izključno obveščati člane o aktualnih dogodkih, povezanih s klubom. Z liste prejemnikov se boste lahko tudi v vsakem trenutku odjavili ali spremenili svoje kontaktne podatke.

V nogi vsake strani je preprost obrazec, v katerega vnesete ime in priimek ter svoj e-naslov. Prijavo morate ponovno potrditi s klikom na povezavo, ki jo boste prejeli po e-pošti.

Varovanje osebnih podatkov

Karate klub Meikyo kan (v nadaljevanju: klub) preko spletne strani www.meikyokan.si zbira osebne podatke svojih članov in vseh zainteresiranih, ki izpolnejo kontaktni obrazec. Zbrane podatke obdeluje v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (Zakon o varstvu potrošnikov in Zakon o varstvu osebnih podatkov).

Naša politika glede varovanja osebnih podatkov:

 • Osebnih podatkov nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih obdelovala katerakoli tretja oseba.
 • Osebne podatke hranimo, dokler je to nujno potrebno za izpolnjevanje namena, zaradi katerega so bili zbrani oziroma do preklica privolitve posameznika.
 • Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov naših članov.
 • Osebne podatke obdelujemoo samo za to pooblaščene osebe.
 • Pravila o varstvu osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali in dopolnjevali v skladu s spremembami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov.

Namen obdelave zbranih osebnih podatkov

 • Osebne podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega so bili zbrani in za katerega ima privolitev posameznika.
 • Osebne podatke članov, ki so privolili v prejemanje obvestil o naših novostih in dogodkih, bomo uporabili izključno za obveščanje po e-pošti največ enkrat mesečno.
 • Osebne podatke oseb, ki nam na spletni strani preko kontaktnega obrazca oddajo sporočilo, bomo uporabili izključno za odgovor na zastavljeno vprašanje oziroma povpraševanje.

Postopek uveljavljanja pravic posameznika

 • Za vse informacije o obdelavi osebnih podatkov oziroma pravicah posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo (pravica do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivosti in ugovora), se lahko povežete z upravljalcem osebnih podatkov Karate klub Meikyo kan, Vodnikova cesta 38, 1000 Ljubljana, po pošti, elektronski pošti na naslov info@meikyokan.si ali na telefon 041 485 581.
 • Klub bo na vašo zahtevo, s katero uveljavljate svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki, odgovoril brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.
 • Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko od vas klub zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da vas ne more zanesljivo identificirati.

Odjava od obveščanja

 • Od prejemanja obvestil po elektronski pošti se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na povezavo za odjavo. Svoje želje nam lahko sporočite tudi pisno na naslov kluba.
 • V kolikor obvestila kljub odjavi še vedno prejemate, se vam za to iskreno opravičujemo in vas prosimo, da nas na to takoj opozorite.

Pravica do pritožbe

Če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, imate pravico podati pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu na naslov Informacijski pooblaščenec, Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana, telefon 01 230 97 30, e-naslov gp.ip@ip-rs.si.

Piškotki

Na spletni strani www.meikyokan.si ne uporabljamo piškotkov. Ne merimo statistike obiskov, ker nam to ni zelo pomembno. Veliko raje vidimo, da dobra beseda o klubu potuje od ust do ust. Največ naših članov se je včlanilo v klub na podlagi priporočila drugega člana.

S klikom na gumb za deljenje vsebin vas bo stran preusmerila na spletno stran družabnega omrežja. Na piškotke, ki jih postavlja tretja oseba, nimamo vpliva.

Na redkih straneh so vgrajeni videoposnetki, ki jih zaradi enostavnost in združljivosti prenašamo iz portala YouTube. Pri ogledu video vsebin se lahko naložijo njihovi piškotki, na katere nimamo vpliva.

Pin It on Pinterest

Share This