Klub za tradicionalni karate

S 1. oktobrom se začenja nova sezona treningov karateja v klubu Meikyo kan.

Treningi bodo potekali vsak ponedeljek in četrtek v srednji telovadnici OŠ Prule (pritličje) po naslednjem razporedu:

  • od 19h do 20h starejša skupina (črni in višji barvni pasovi),
  • od 20h do 21h mlajša skupina (nižji barvni pasovi).

Letošnje leto je zaznamovano s koronavirusom, zato bomo še toliko bolj pazljivi in izvajali priporočila NIJZ. Popolnih začetnikov in začetnic trenutno ne bomo vabili. Vsi skupaj pa lahko z odgovornim obnašanjem poskrbimo, da bomo še naprej lahko vadili tako, kot smo bili navajeni, zato vas naprošamo, da upoštevate spodnja priporočila.

  • Na vadbo pridete vsakič le zdravi, torej brez znakov kakršnekoli okužbe. Če kašljate, smrkate, čutite bolečine v žrelu ali mišicah, imate povišano telesno temperature in se nasploh slabo počutite, na vadbo ne hodite, saj s tem lahko ogrozite druge in poslabšate lastno stanje.
  • Zaščitno masko obvezno uporabljate ob prihodu v stavbo in v skupnih prostorih (garderoba, wc).
  • Skrbite za lastno higieno. Ob vstopu v objekt in ob izstopu si umijte in razkužite roke. Na voljo bo klubsko razkužilo, najbolje pa je, da imate s sabo še svojega osebnega. Poskrbite za ohranjanje medsebojne razdalje vsaj 1,5 m.
  • Na vadbo pridite že pripravljeni. V garderobo vstopate le zato, da tam pustite obutev in torbo. V garderobo vstopate po največ štiri osebe naenkrat, zato vas prosimo za strpnost. Ko končate z vadbo, prav tako vstopate v garderobo po največ štiri osebe, se hitro preoblečete in odidete iz objekta, kjer lahko naprej vzdržujete varno razdaljo.
  • Po vsaki uporabi bomo garderobo sami razkužili. Tuširanje po treningu ni dovoljeno, dostop do tuš kabin pa bo onemogočen.
  • Na treningu bo vedno evidenčni list, kamor se ob vsakem prihodu vpišete vse in vsi prisotni, napišete pa tudi svojo telefonsko številko;

V dvorani, kjer treniramo, je zaključena skupina in zato ni potrebna uporaba zaščitne maske. V dvorani bomo sami poskrbeli za redno razkuževanje, čistočo in zračenje prostora.

Če zbolite za koronavirusom, nas o tem nemudoma obvestite, da bomo lahko zagotovili varnostne ukrepe v skupini. V kolikor bi se zaradi spremenjenih okoliščin treningi za določen čas prekinili, se bomo prilagodili po najboljših močeh. Dodatne informacije dobite na treningu, spremljajte pa tudi objave v medijih in na spletnih straneh NIJZ.

Vabljene in vabljeni.

Pin It on Pinterest

Share This