Klub za tradicionalni karate

Seminar kluba Meikyo kan bo v Umagu od petka, 6. 6. do nedelje, 8. 6. 2014. To je en teden kasneje, kot je bilo prvotno planirano. Zaradi spremembe termina ČIMPREJ ponovno potrdite svojo udeležbo, najbolje že jutri na rednih treningih, saj moramo v hotel sporočiti listo udeleženk in udeležencev.

V času seminarja bomo prebivali v hotelu Village Sol Garden Istra****, torej smo zamenjali tudi hotel.

Cena vikend polpenziona ostane ista kot prej, za odraslo osebo v dvoposteljni sobi je 99 evrov + turistična taksa. Podrobnejša ponudba in popusti so navedeni spodaj. Vplačila začnemo pobirati v prihodnjem tednu. Turistično takso plačate sami v hotelu. Naše družinske članice in člani ter prijatelji so dobrodošli gostje.

Skupni treningi bodo v telovadnici in na plaži po naslednjem razporedu: v petek in soboto bo enourni trening ob 18.30 na plaži (dobimo se na recepciji hotela), ostala dva treninga pa bosta v športni dvorani Stella Maris in sicer v soboto dopoldne od 10.30 do 12h ter v nedeljo dopoldne od 11h do 12h. Treningi bodo primerni tudi za tiste, ki vadite šele par mesecev. Udeležba na treningih je brezplačna.

Cena 99 € vključuje :
– 2x polpenzion (samopostrežni obroki)
– uporabo notranjega in zunanjega bazena v hotelu Village Sol Garden Istra ****
– uporabo fitnesa

Doplačila:
– za enoposteljno sobo 12 € po osebi na dan

Popusti :
– odrasla oseba na tretjem ležišču: 25 % popusta
– otrok do 9. leta v sobi z dvema odraslima: GRATIS
– otrok od 9. do 12. leta: 50 % popust

Pin It on Pinterest

Share This